Hoe configureer ik mijn Voicemail?

Hoe configureer ik mijn Voicemail? 150 150 a.doclot

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 30 in /home/clients/1d4d2a5938415f4856f057e71b238dd5/sites/webdev.asmobility.be/wp-content/plugins/css3_tooltips/css3_tooltips.php on line 237

Hoe configureer ik mijn Voicemail?

< Home

Voice Mail is automatisch geactiveerd op uw telefoonnummer. Om de dienst te configureren, bel naar 5555 en volg gewoon de instructies.

Gemiste oproep? Bel met uw gsm naar 5555.

Belt u met een andere gsm? Geen probleem:

• Bent u in België? Vorm het nummer 0495 95 55 50.
  • Belt u met een gsm vanuit het buitenland? Vorm +32 495 95 55 50.
  • Belt u met een vaste telefoon vanuit het buitenland? Vervang de + door het internationale toegangsnummer (meestal is dat 00).

Pro Voice Mail

Met Pro Voice Mail kan u nog langere berichten ontvangen en ze nog langer bewaren. U kan zelfs een langere begroeting inspreken.

Overzicht

Voice MailPro Voice Mail
Opslagduur voor nieuwe berichten2 weken4 weken
Maximumduur van een bericht3 minuten5 minuten
Opslagduur voor beluisterde berichten1 week2 weken
Maximumduur van de begroeting15 seconden30 seconden
Opslagcapaciteit15 berichten40 berichten
Compatibele tariefplannenGratis in alle tariefplannenGratis in Shape, Mobile Business, One Office Voice Pack, One Office Full Pack

Visual Voice Mail

Visual Voice Mail maakt het nog makkelijker om uw voicemailberichten te beluisteren op uw iPhone en Android.

• U hoeft uw Voice Mail niet meer te bellen om uw berichten te beluisteren. Opgenomen berichten worden rechtstreeks naar uw toestel gestuurd in de vorm van geluidsopnames.
  • Kies zelf welk bericht u wil beluisteren, door het in de lijst te selecteren.
  • Beluister uw berichten op uw tempo, met geavanceerde functies zoals terugspoelen, pauzeren, doorspoelen.
  • Mogelijkheid om uw eigen begroeting op te nemen op uw telefoon.
  • Weergave van de naam en het nummer van de beller die een bericht heeft ingesproken.
  • Voeg een contact toe aan uw contactenlijst.
  • Bewaar voicemailberichten in het geheugen van uw telefoon of op een geheugenkaart.

Om Visual Voice Mail te activeren, vorm #129# en kies optie 1 (u krijgt een sms’je dat de activering van Visual Voice Mail bevestigt).

Om Visual Voice Mail te deactiveren, vorm #129# en kies optie 2.

Visual Voice Mail is compatibel met alle iPhones vanaf iOS 7.0 of vanaf Android 8.1

Société :

Nom :*

Prénom :*

Email :*

N°GSM :*

Choisissez l'objet de votre message : *

Votre message :

Envoyez un fichier :

[recaptcha]

Préférences

Quand vous visitez un site, certaines informations sont gardées en mémoire par votre navigateur sous forme de cookies. Vous pouvez changer ici vos préférences. Il se pourrait que bloquer ces cookies ait un impact sur votre expérience utilisateur et sur les services que nous offrons.

Cliquez pour activer ou désactiver les contenues personnalisés.

Cliquez pour activer ou désactiver le tracking vers Google Analytics.

Cliquez pour activer ou désactiver Google Fonts.

Cliquez pour activer ou désactiver Google Maps.

Cliquez pour activer ou désactiver les vidéos incorporées.

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation des cookies permettant le partage de votre expérience, ainsi que le bon fonctionnement et la mesure d’audience de notre site internet.