Hoe stel ik Conference Call op?

Hoe stel ik Conference Call op? 150 150 a.doclot

Hoe stel ik Conference Call op?

< Home

Het is niet meer nodig om systematisch fysieke bijeenkomsten te organiseren! Roep tot 5 andere mensen tegelijk op met Conference Call.

Voorwaarden

de klant moet een compatibele mobiele telefoon hebben
de dienst moet worden geactiveerd op het niveau van het abonnement van de gebruiker
de dienst is beschikbaar op alle tariefplannen
de dienst kan niet worden gebruikt op een buitenlands netwerk dat geen overeenkomsten met Orange heeft.

Hoe gebruik ik Conference Call?

Stap 1: u belt iemand op een mobiel of vast nummer. Je hebt deze persoon aan de lijn
Stap 2: U kiest nu een tweede nummer. De persoon met wie je al aan de lijn bent wordt automatisch in de wacht gezet.
Stap 3: U heeft uw tweede contactpersoon online. De eerste staat nog steeds in de wacht. Selecteer in het menu van uw gesprek 'Opties' en vervolgens 'Conferentie' of 'Aansluiten' (afhankelijk van het merk en type van uw mobiele telefoon). Het drieweggesprek kan beginnen
Stap 4: Wilt u andere mensen uitnodigen? Herhaal stap 2 en 3. Met Conference Call kunt u een vergadering opzetten met maximaal vijf personen: u en vijf andere personen.
Stap 5: Wilt u privé met iemand praten zonder dat de andere deelnemers u horen? Selecteer 'Opties', 'Conferentie' en 'Privé'. Kies vervolgens de naam of het nummer van de persoon die u privé wilt spreken. Andere mensen worden in de wacht gezet
Stap 6: Wilt u dat andere mensen weer deelnemen aan het gesprek? Kies opnieuw 'Opties' en vervolgens 'Conferentie'.
Stap 7: Als een van uw bellers ophangt, verlaten ze de conferentie. De anderen blijven aan de lijn. Als je ophangt, verbreek je meteen alle lijnen.

Société :

Nom :*

Prénom :*

Email :*

N°GSM :*

Choisissez l'objet de votre message : *

Votre message :

Envoyez un fichier :

[recaptcha]

Préférences

Quand vous visitez un site, certaines informations sont gardées en mémoire par votre navigateur sous forme de cookies. Vous pouvez changer ici vos préférences. Il se pourrait que bloquer ces cookies ait un impact sur votre expérience utilisateur et sur les services que nous offrons.

Cliquez pour activer ou désactiver les contenues personnalisés.

Cliquez pour activer ou désactiver le tracking vers Google Analytics.

Cliquez pour activer ou désactiver Google Fonts.

Cliquez pour activer ou désactiver Google Maps.

Cliquez pour activer ou désactiver les vidéos incorporées.

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation des cookies permettant le partage de votre expérience, ainsi que le bon fonctionnement et la mesure d’audience de notre site internet.