My Orange

My Orange 150 150 a.doclot

How Can We Help?

My Orange

Beschikbaarheid in app stores

De My Orange app is beschikbaar voor België en de volgende landen:

• Nederland
  • Duitsland
  • Luxemburg
  • Frankrijk
  • Verenigd Koninkrijk

Voor iOS:

Uw App Store van is verbonden aan zijn Apple-account (Apple ID). Apple-gebruikers worden geassocieerd met het land waar zij zich op het moment van de creatie van de account bevinden. Indien uw iTunes-account gelinkt is aan een ander land dan bovenstaande, zal u de app niet kunnen zien of downloaden.

Zoektermen in app stores

De My Orange app is beschikbaar voor iOS, Android & Windows phone, en kan met volgende zoektermen worden gevonden: My Orange, MyOrange, Orange Belgium, surfvolume, tariefplan, Orange Thank You, abonnement, herladen, factuur

Goed om te weten

De My Orange app is voortaan steeds toegankelijk via het Orange Belgium-netwerk of via wifi. Via het netwerk verloopt uw nummerherkenning automatisch en krijg u meteen toegang tot de app. Via wifi volstaat het om uw telefoonnummer in te geven. U ontvangt een sms-code die u toegang geeft tot uw gegevens.

Het systeem onthoudt u 30 dagen. Als u de app opnieuw opent na 30 dagen, moet u verbinding maken met het 3G/4G-netwerk (weet u nog, het is gratis!) of via wifi. Dan krijgt u toegang via een sms-code.

Het gebruik van My Orange is gratis in België en in het buitenland (met uitzondering van gps voor de lokalisatie van Orange-shops, hiervan krijgt u een pop-up waarschuwing in de app zelf).

Voordelen

• U kan de app zowel in België als in het buitenland gebruiken
  • U hebt gemakkelijk toegang tot de lijst met Orange-shops in uw buurt (het gebruikte surfvolume hiervoor is niet inbegrepen)
  • U kan op een zeer eenvoudige manier onze klantendienst contacteren
  • U kan uw surfvolume in het buitenland beheren met Travel Data Control, maar ook andere opties activeren of deactiveren.

Invoice Split

Sinds 1 december 2016 krijgt u een nog duidelijker overzicht van uw verbruik in uw My Orange app. Vroeger kreeg u enkel een zicht op uw privé-verbruik (buiten bijdrage): nu heeft u ook een zicht op de bijdrage die door uw werkgever wordt betaald.

Mijn My Orange app doet het niet?

Ga naar onze FAQ

Société :

Nom :*

Prénom :*

Email :*

N°GSM :*

Choisissez l'objet de votre message : *

Votre message :

Envoyez un fichier :

[recaptcha]

Préférences

Quand vous visitez un site, certaines informations sont gardées en mémoire par votre navigateur sous forme de cookies. Vous pouvez changer ici vos préférences. Il se pourrait que bloquer ces cookies ait un impact sur votre expérience utilisateur et sur les services que nous offrons.

Cliquez pour activer ou désactiver les contenues personnalisés.

Cliquez pour activer ou désactiver le tracking vers Google Analytics.

Cliquez pour activer ou désactiver Google Fonts.

Cliquez pour activer ou désactiver Google Maps.

Cliquez pour activer ou désactiver les vidéos incorporées.

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation des cookies permettant le partage de votre expérience, ainsi que le bon fonctionnement et la mesure d’audience de notre site internet.