Waarom kan ik niet bellen, sms’en of surfen in het buitenland?

Waarom kan ik niet bellen, sms’en of surfen in het buitenland?

Waarom kan ik niet bellen, sms’en of surfen in het buitenland? 150 150 a.doclot

Waarom kan ik niet bellen, sms’en of surfen in het buitenland?

< Home
  1. Controleer of uw gsm compatibel is met het netwerk op uw bestemming (2G/3G/4G). Sommige operatoren in het buitenland hebben geen 2G-netwerk meer. Als uw gsm nog van een oudere generatie is, bestaat de kans dat u geen verbinding kan maken met het 3G/4G-netwerk.
  2. Controleer of de telefoonnummers in uw contacten worden voorafgegaan door het landnummer (+324xxxxxxxx). Om te kunnen sms’en, moet ook het nummer van de berichtencentrale (SMSC) in dat formaat op uw  gsm zijn opgeslagen: +32495002530.
    • Hoe check ik dat op mijn iPhone?
      Geef op uw toetsenbord de code *#5005*7672# in en tik op de beltoets.
    • Hoe check ik dat op mijn Android?
      Geef op uw toetsenbord de code #*#4636#*#* in en tik op de beltoets.
  3. In sommige landen hebt u de pincode van uw voicemail nodig om uw berichten te kunnen beluisteren. Leer uw pincode daarom vanbuiten.
  4. Vraag na of de roamingoptie voor u geactiveerd werd op het netwerk

Indien u tijdens uw verblijf netwerkproblemen ondervindt:

• Probeer eerst eens uw telefoon opnieuw op te starten;
  • Indien het probleem aanhoudt, probeer uw verbinding te maken met een andere lokale netwerkprovider. Stel uw netwerkverbinding in op ‘handmatig’ en selecteer een andere operator.

Indien u tijdens uw verblijf niet meer kan surfen:

• Controleer onder “gegevensgebruik” op uw gsm of uw mobiele gegevens in het buitenland zijn ingeschakeld.
  • Misschien is Travel Data Control geactiveerd. U kan dit altijd aanpassen in de My Orange-app (tariefplan en opties > geactiveerde opties) of een extra surfherlaadbeurt aankopen.

Société :

Nom :*

Prénom :*

Email :*

N°GSM :*

Choisissez l'objet de votre message : *

Votre message :

Envoyez un fichier :

[recaptcha]

Préférences

Quand vous visitez un site, certaines informations sont gardées en mémoire par votre navigateur sous forme de cookies. Vous pouvez changer ici vos préférences. Il se pourrait que bloquer ces cookies ait un impact sur votre expérience utilisateur et sur les services que nous offrons.

Cliquez pour activer ou désactiver les contenues personnalisés.

Cliquez pour activer ou désactiver le tracking vers Google Analytics.

Cliquez pour activer ou désactiver Google Fonts.

Cliquez pour activer ou désactiver Google Maps.

Cliquez pour activer ou désactiver les vidéos incorporées.

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation des cookies permettant le partage de votre expérience, ainsi que le bon fonctionnement et la mesure d’audience de notre site internet.