Wat is Travel Data Control?

Wat is Travel Data Control? 150 150 a.doclot

How Can We Help?

Wat is Travel Data Control?

Met Travel Data Control houdt u de kosten voor mobiel internet in het buitenland onder controle.

Voordelen:

• U wordt gratis gewaarschuwd via sms wanneer u 80 % van het bedrag (buiten Europese Unie) hebt opgebruikt
  • Uw dataverbinding wordt geblokkeerd zodra u 100 % van het bedrag hebt opgebruikt
    • Of u beslist om niet meer te surfen. In dat geval wacht u tot de volgende factuurperiode voor u weer het internet op kan
    • Of u verhoogt de limiet voor uw lopende factuur en uw internetverbinding wordt automatisch hersteld.

Travel Data Control is een gratis dienst die geactiveerd wordt voor alle Orange-klanten met een uitgavelimiet die standaard is vastgelegd op 50 euro excl. btw per maand.

U hebt de mogelijkheid om uw uitgavelimiet definitief aan te passen of tijdelijk een andere limiet in te stellen wanneer u uw initiële limiet hebt overschreden. In dat geval wordt uw initiële limiet weer toegepast bij uw volgende factuurperiode.

Hoe u uw uitgavelimiet wijzigt?

• Werknemer :Via de My Orange-applicatie als u een Shape-formule hebt,
  • Vlootbeheerder : in uw Klantenzone of door te bellen naar Orange op 5995 (vanuit België) of +32 2 745 94 97 (vanuit het buitenland).

Société :

Nom :*

Prénom :*

Email :*

N°GSM :*

Choisissez l'objet de votre message : *

Votre message :

Envoyez un fichier :

[recaptcha]

Préférences

Quand vous visitez un site, certaines informations sont gardées en mémoire par votre navigateur sous forme de cookies. Vous pouvez changer ici vos préférences. Il se pourrait que bloquer ces cookies ait un impact sur votre expérience utilisateur et sur les services que nous offrons.

Cliquez pour activer ou désactiver les contenues personnalisés.

Cliquez pour activer ou désactiver le tracking vers Google Analytics.

Cliquez pour activer ou désactiver Google Fonts.

Cliquez pour activer ou désactiver Google Maps.

Cliquez pour activer ou désactiver les vidéos incorporées.

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation des cookies permettant le partage de votre expérience, ainsi que le bon fonctionnement et la mesure d’audience de notre site internet.