Hoe bereid ik de installatie voor van Shape & Fix Basic?

Hoe bereid ik de installatie voor van Shape & Fix Basic? 150 150 a.doclot

How Can We Help?

Hoe bereid ik de installatie voor van Shape & Fix Basic?

Verloop installatie Shape & Fix Basic

We sturen een technicus op u af voor de installatie van de dienst Shape & Fix Basic (internet en tv op kabeltechnologie). Zijn taken zien er als volgt uit:

• De modem en tv-decoder aansluiten en installeren,
  • De internetverbinding testen,
  • U de belangrijkste functies van de tv-decoder en van de Orange TV-app tonen,
  • Wifi instellen op een of meerdere van uw apparaten

Belangrijk: om de installatie vlot te laten verlopen, moet er een televisietoestel beschikbaar zijn voor de technicus.

Wat verwachten we van u?

Volg de volgende stappen om na te gaan of u voorbereid bent op de installatie Shape & Fix Basic (gebaseerd op kabeltechnologie).

1. Ga na of er voldoende stopcontacten en (1) aansluitpunten voor (2) coax (tv-signaal) en (3) internet (Ethernet) zijn, en dat ze correct werken. Indien er geen coax-aansluiting verbonden is aan uw tv, kan je dan best een coax-kabel (type RG59) voorzien die lang genoeg is om de netwerkverdeler te verbinden met de tv-decoder (zie voorbeeld plan onderaan).

• Voor de modem en de netwerkverdeler
  • Voor elke tv-decoder

Belangrijk: U zorgt voor de bekabeling binnenshuis tussen de modem en de netwerkversterker en uw toestellen. De kwaliteit van deze bekabeling bepaalt de goede werking van uw diensten. Vraag eventueel raad aan een elektricien.

2. Zorg dat er genoeg plaats is.

• Voorzie 40×50 cm ruimte om de modem en de netwerkverdeler aan de muur te bevestigen in de buurt waar de televisiekabel uw huis binnenkomt.
  • Zorg ervoor dat deze plek netjes en makkelijk toegankelijk is voor de Orange-technicus zodat hij veilig kan werken.

3. Zet de nodige toestellen klaar op hun definitieve plaats.

• Televisie: een toestel met HDMI-aansluiting.
  • Internet: een smartphone, tablet of pc.

Société :

Nom :*

Prénom :*

Email :*

N°GSM :*

Choisissez l'objet de votre message : *

Votre message :

Envoyez un fichier :

[recaptcha]

Préférences

Quand vous visitez un site, certaines informations sont gardées en mémoire par votre navigateur sous forme de cookies. Vous pouvez changer ici vos préférences. Il se pourrait que bloquer ces cookies ait un impact sur votre expérience utilisateur et sur les services que nous offrons.

Cliquez pour activer ou désactiver les contenues personnalisés.

Cliquez pour activer ou désactiver le tracking vers Google Analytics.

Cliquez pour activer ou désactiver Google Fonts.

Cliquez pour activer ou désactiver Google Maps.

Cliquez pour activer ou désactiver les vidéos incorporées.

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation des cookies permettant le partage de votre expérience, ainsi que le bon fonctionnement et la mesure d’audience de notre site internet.