Hoe bereid ik me voor op de installatie van Shape & Fix Extra?

Hoe bereid ik me voor op de installatie van Shape & Fix Extra?

Hoe bereid ik me voor op de installatie van Shape & Fix Extra? 150 150 a.doclot

Hoe bereid ik me voor op de installatie van Shape & Fix Extra?

< Home

Verloop installatie Shape & Fix Extra

Om de installatie van uw Shape & Fix Extra (gebaseerd op VDSL-technologie) vlot te laten verlopen vragen wij u volgende instructies in acht te nemen:

• Weet op welke plaats in het gebouw de Proximus-intro zich bevindt en waar de technieker de nieuwe VDSL lijn (NTP) moet installeren.
  • Zorg ervoor dat de technieker toegang heeft tot deze plaatsen en dat hij ongehinderd kan werken

U vindt meer details over het verloop van de installatie in onze installatiebrochure. Gelieve deze aandachtig te lezen.

Wat verwachten wij van u?

Zorg alstublieft voor elke interventie dat de contactpersoon:

• op de site is en dat hij beschikbaar en bereikbaar is van het moment dat de technieker aankomt tot de installatie is voltooid. De technieker zal de contactpersoon opbellen op zijn/haar gsm-nummer kort voor hij aankomt
  • geïnformeerd is over de installatie die moet worden uitgevoerd en dat hij weet waar dit moet gebeuren
  • onbeperkte toegang heeft tot een pc of laptop waarvan hij de logingegevens van de beheerder kent Shape & Fix Basic / Extra CT Installation NL V6.1 4
  • de VDSL-router zo dicht mogelijk bij het toegangspunt van Proximus wordt geplaatst.Als u wil dat de VDSL-router ergens anders wordt geïnstalleerd, of op de plaats waar uw huidige xdsl-modem staat (bv. in een serverlokaal, een specifiek kantoor, …), moet u ervoor zorgen dat er beschikbare interne bekabeling is tussen het toegangspunt van Proximus en de gewenste locatie.
  • de nodige kabels gelegd zijn tussen ten minste een pc of laptop en de exacte locatie waar u wil dat de Orange-router wordt geïnstalleerd.
  • er twee contactdozen van 230 volt vrij zijn op de locatie waar de technieker van Orange de router en de PBX-Plug moet installeren (indien van toepassing).
  • de technieker de toestemming heeft om gratis en zonder beperkingen stroom te gebruiken.
  • de ruimte waar de technieker moet werken veilig en hygiënisch is.
  • de technieker eenvoudige toegang kan geven tot alle locaties waar diverse componenten van de dienst(en) zich bevinden en waar de technieker mogelijk moet werken:
    • toegang tot het gebouw: indien van toepassing moeten de nodige regelingen op voorhand worden getroffen in overleg met het veiligheidspersoneel
    • toegangspunt (intro) van Proximus: de exacte locatie waar de Proximus-lijnen in het gebouw binnenkomen
    • schakelkast voor de interne bekabeling (indien van toepassing)
    • ruimte waar de technieker van Proximus de contactdoos voor de VDSL-lijn (aansluitpunt NTP2007) zal plaatsen of heeft geplaatst
    • ruimte waar de technieker van de Orange-modem/router en de PBX-Plug moet installeren indien van toepassing voor de technische oplossing.

Société :

Nom :*

Prénom :*

Email :*

N°GSM :*

Choisissez l'objet de votre message : *

Votre message :

Envoyez un fichier :

[recaptcha]

Préférences

Quand vous visitez un site, certaines informations sont gardées en mémoire par votre navigateur sous forme de cookies. Vous pouvez changer ici vos préférences. Il se pourrait que bloquer ces cookies ait un impact sur votre expérience utilisateur et sur les services que nous offrons.

Cliquez pour activer ou désactiver les contenues personnalisés.

Cliquez pour activer ou désactiver le tracking vers Google Analytics.

Cliquez pour activer ou désactiver Google Fonts.

Cliquez pour activer ou désactiver Google Maps.

Cliquez pour activer ou désactiver les vidéos incorporées.

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation des cookies permettant le partage de votre expérience, ainsi que le bon fonctionnement et la mesure d’audience de notre site internet.