Hoe bereid ik me het best voor op mijn reis naar het buitenland?

Hoe bereid ik me het best voor op mijn reis naar het buitenland?

Hoe bereid ik me het best voor op mijn reis naar het buitenland? 150 150 a.doclot

Hoe bereid ik me het best voor op mijn reis naar het buitenland?

< Home
  • Controleer of uw roamingoptie is geactiveerd.
  • Controleer of uw mms-optie is geactiveerd.
  • Controleer of alle nummers in uw telefoonboek een landcode vermelden (voor België is dit +32 of 0032).
  • Controleer of u uw gsm kan herladen in het buitenland in het buitenland.

Hoe kan ik bellen naar België?

Internationale code – landcode voor België – nummer van uw contact.

(voor België is dit +32 of 0032)

Hoe kan ik lokaal bellen?

Gebruik gewoonweg het nummer van uw contact.

Hoe kan ik een oproep ontvangen?

• Oproepen ontvangen gebeurt net zoals in België automatisch
  • Elke oproep wordt gefactureerd volgens onze standaardtarieven.PDF-pictogram Klik hier om de tarieven te bekijken.
  • Wanneer uw contact een bericht achterlaat op uw voicemail wordt dit niet aangerekend

Praktische telefoonnummers

• Klantendienst  :  +32 2 745 94 97  of +32 2 745 9950
  • Gsm gestolen +32 495 95 95 00
  • Internationaal noodnummers (politie, brandweer, ambulancediensten): 112

Société :

Nom :*

Prénom :*

Email :*

N°GSM :*

Choisissez l'objet de votre message : *

Votre message :

Envoyez un fichier :

[recaptcha]

Préférences

Quand vous visitez un site, certaines informations sont gardées en mémoire par votre navigateur sous forme de cookies. Vous pouvez changer ici vos préférences. Il se pourrait que bloquer ces cookies ait un impact sur votre expérience utilisateur et sur les services que nous offrons.

Cliquez pour activer ou désactiver les contenues personnalisés.

Cliquez pour activer ou désactiver le tracking vers Google Analytics.

Cliquez pour activer ou désactiver Google Fonts.

Cliquez pour activer ou désactiver Google Maps.

Cliquez pour activer ou désactiver les vidéos incorporées.

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation des cookies permettant le partage de votre expérience, ainsi que le bon fonctionnement et la mesure d’audience de notre site internet.