Hoe installeer ik Coyote?

Hoe installeer ik Coyote? 150 150 a.doclot

Hoe installeer ik Coyote?

< Home

Coyote waarschuwt chauffeurs voor gevaren op hun route (ongevallen, files, …) en brengt hen zo veiliger op hun bestemming.

De app combineert de voordelen van geolokalisatie met de realtime gegevensoverdracht van de meer dan 825 000 gebruikers die in België deel uitmaken van de community.

Alle informatie over de app vindt u op www.coyotesystems.be

Deze applicatie wordt door Orange aangeboden aan klanten met de volgende tarieven:

• Shape Ultimate
  • Shape Intense
  • Shape Traveller

Het dataverbruik van de app wordt afgehouden van uw nationale databundel.

Hoe installeert u Coyote?

1. Download en installeer de applicatie Coyote (in de App Store / Google Play) – de app zelf is gratis. De app kan niet meer gedownload worden in de Windows store.

Coyote heeft besloten geen ondersteuning meer te bieden aan Windows smartphones. Er worden ook geen updates meer voorzien voor Windows en binnenkort zal de Coyote helemaal niet meer werken op deze smartphones

1. Schakel de wifi uit en verbind uw toestel met het mobiele 3G- of 4G-netwerk om de applicatie te openen en u aan te melden
  2. U wordt onmiddellijk automatisch aangemeld
  3. Dat is alles! U komt nu zonder stress en zonder kleerscheuren aan op uw bestemming!

Société :

Nom :*

Prénom :*

Email :*

N°GSM :*

Choisissez l'objet de votre message : *

Votre message :

Envoyez un fichier :

[recaptcha]

Préférences

Quand vous visitez un site, certaines informations sont gardées en mémoire par votre navigateur sous forme de cookies. Vous pouvez changer ici vos préférences. Il se pourrait que bloquer ces cookies ait un impact sur votre expérience utilisateur et sur les services que nous offrons.

Cliquez pour activer ou désactiver les contenues personnalisés.

Cliquez pour activer ou désactiver le tracking vers Google Analytics.

Cliquez pour activer ou désactiver Google Fonts.

Cliquez pour activer ou désactiver Google Maps.

Cliquez pour activer ou désactiver les vidéos incorporées.

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation des cookies permettant le partage de votre expérience, ainsi que le bon fonctionnement et la mesure d’audience de notre site internet.