BlackBerry

BlackBerry 150 150 a.doclot

BlackBerry

< Home

Met BlackBerry® raadpleegt en beantwoordt u uw e-mails, waar en wanneer u dat wil. Uw gsm ontvangt ze automatisch. U leest en verstuurt bijlagen. En natuurlijk kan u ook bellen, sms’en en het mobiel portaal van Orange raadplegen. Een handig toetsenbord maakt e-mailen bovendien extra comfortabel en snel!

BlackBerry® is niet het enige toestel dat pushoplossingen aanbiedt. Het was wél het eerste toestel op de markt met deze mogelijkheid. Vandaag wordt BlackBerry® wereldwijd erkend als de betrouwbaarste pushoplossing en geprezen om zijn eenvoudige implementatie.

Bent u vaak buitenshuis en wil u ook dan uw e-mails raadplegen?

BlackBerry Internet Service

BlackBerry Internet Service werkt met een e-mailaccount bij een externe provider en haalt om de vijftien minuten uw e-mails op via de POP3- of IMAP4 -verbinding. Nadat het een e-mailbericht heeft gevonden, probeert het systeem het twaalf minuten later opnieuw. Dat tijdsinterval verkort na elke ontvangst van een nieuw e-mailbericht.

Deze oplossing is uitermate geschikt voor particulieren, vrije beroepen, zelfstandigen en kleinere bedrijven.

Voordelen van Blackberry Internet Service

• U hebt alleen een internetmailbox nodig e-mailaccount hebt bij een externe provider (Mobistar Internet, Gmail, Tiscali, Skynet, Yahoo, Hotmail, …).
  • U krijgt een nieuwe e-mailaccount die verbonden wordt met uw bestaande e-mailadressen (uitgezonderd voor e-mail via webmailservers).
  • U kan tot 10 externe e-mailadressen (Gmail, Skynet, …) aan uw BlackBerry e-mailaccount koppelen.
  • De configuratie verloopt in vijf eenvoudige stappen.
  • Kalender, taken, contacten, kan u via een kabeltje synchroniseren met de bijgeleverde Desktop Manager software.
  • De BlackBerry-oplossing geeft toegang tot Orange World en internet.

Blackberry Enterprise Service

Hebt u een eigen berichtenserver? Dan is BlackBerry Enterprise de ideale oplossing. U hoeft geen nieuw e-mailadres te maken, en alle bewerkingen op uw BlackBerry ziet u ook op de server van uw bedrijf (bijv. e-mail verwijderen of als gelezen markeren).

Société :

Nom :*

Prénom :*

Email :*

N°GSM :*

Choisissez l'objet de votre message : *

Votre message :

Envoyez un fichier :

[recaptcha]

Préférences

Quand vous visitez un site, certaines informations sont gardées en mémoire par votre navigateur sous forme de cookies. Vous pouvez changer ici vos préférences. Il se pourrait que bloquer ces cookies ait un impact sur votre expérience utilisateur et sur les services que nous offrons.

Cliquez pour activer ou désactiver les contenues personnalisés.

Cliquez pour activer ou désactiver le tracking vers Google Analytics.

Cliquez pour activer ou désactiver Google Fonts.

Cliquez pour activer ou désactiver Google Maps.

Cliquez pour activer ou désactiver les vidéos incorporées.

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation des cookies permettant le partage de votre expérience, ainsi que le bon fonctionnement et la mesure d’audience de notre site internet.