Verzeker uw smartphones en tablets met Orange Business Insurance

Verzeker uw smartphones en tablets met Orange Business Insurance

Verzeker uw smartphones en tablets met Orange Business Insurance 150 150 a.doclot

Verzeker uw smartphones en tablets met Orange Business Insurance

< Home

Heeft iemand uw smartphone gestolen? Doet uw tablet het niet meer? Wat nu gedaan? Vermijd nare verrassingen dankzij de gsm- en tabletverzekering van Orange! Uw toestellen zijn op elk moment verzekerd in geval van diefstal, defect, schade en veel meer!

Orange verzekert uw smartphone op basis van het oproepnummer, en uw tablet op basis van het serienummer. Verandert u van smartphone? Omdat u via uw oproepnummer verzekerd bent, hoeft u zelfs de moeite niet te doen om ons uw nieuwe imei-nummer te laten weten.

Hoe activeert u Orange Business Insurance?

U kunt deze optie eenvoudig activeren door contact op te nemen met uw Account Manager of onze Orange BackOffice.

Wat doet u in geval van schade?

Meld uw schade online, of bel naar 078/15.05.23 of stuur een mail naar verzekeringenorangeBE@spb.eu.

In geval van diefstal moet een officiële aangifte met vermelding van het merk, model en serienummer (voor tablets) worden verstrekt.

Na aanvaarding van uw aanvraag sturen we u de eerstvolgende werkdag nadat we uw correct ingevulde aanvraag hebben ontvangen een vervangtoestel op.

Société :

Nom :*

Prénom :*

Email :*

N°GSM :*

Choisissez l'objet de votre message : *

Votre message :

Envoyez un fichier :

[recaptcha]

Préférences

Quand vous visitez un site, certaines informations sont gardées en mémoire par votre navigateur sous forme de cookies. Vous pouvez changer ici vos préférences. Il se pourrait que bloquer ces cookies ait un impact sur votre expérience utilisateur et sur les services que nous offrons.

Cliquez pour activer ou désactiver les contenues personnalisés.

Cliquez pour activer ou désactiver le tracking vers Google Analytics.

Cliquez pour activer ou désactiver Google Fonts.

Cliquez pour activer ou désactiver Google Maps.

Cliquez pour activer ou désactiver les vidéos incorporées.

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation des cookies permettant le partage de votre expérience, ainsi que le bon fonctionnement et la mesure d’audience de notre site internet.